Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/markint/public_html/wp-content/plugins/tantan/tantan_reports.php on line 210
Marketing.Interactive - » Hebbes.be verkoopt op eBay

Hebbes.be verkoopt op eBay


hebbes_ebayHebbes.be, de Belgische rivaal van eBay, heeft een online guerrilla campagne gelanceerd op … eBay.be! Snow van LG&F, kwam met het idee op de proppen om undercover te gaan en items te verkopen op eBay met foto’s waarop de melding stond “Sorry, already sold on Hebbes.be”.

Snow plaatse voor Hebbes.Be stiekem een snowboard, lamp en een moto online te koop op eBay. Uiteraard was eBay er als de kippen bij om de pagina’s te verwijderen. We hebben nog wel een screenshot van de moto.

Leuke actie onder de slogan “Hebbes, geen zenuwslopende veilingen meer, gewoon kopen”. Zichtbaarheid nul (althans op dit moment), maar er kan over gesproken worden. We kijken uit naar het tegenoffensief van eBay en Mortierbrigade :-)

Update:
We hebben nog extra screenshots in petto van het snowboard in de lijst en de detail pagina. Om de actie toch enige visibiliteit te geven werden er vanuit LG&F mails gestuurd naar vrienden en kennissen om toch snel een kijkje te gaan nemen naar de guerilla op eBAY voor HEBBES , “voor ze eraf zijn”.

De volledige lijst van 5 objecten die Hebbes.be op eBay plaatste bestond uit:
een lamp, 10 dozen A4 papier, een snowboard, Burton snowboard bindingen, en een Yamaha Bulldog moto. (de items zijn ondertussen door eBay allemaal offline gehaald, maar toch nog effe de links voor de volledigheid)

Categoriën: News, Online, Guerilla & Street

Er zijn 3 reacties

meer screenshots te zien op: http://www.adverblog.com/archives/002372.htm

Dank je George! Ondertussen hebben we zelf ook nog extra screenshots. En een kleine update over de items.

“Hebbes, one of Belgium’s rising stars in the ’sell your kit on the web’ ranks, succeeded in selling their own brand on eBay. Using fake product offers, interested buyers/bidders were welcomed with additional photos, often with the product missing, and…”


Reageer op dit bericht

Geef jouw commentaar of mening op dit artikel.
Enkele basic HTML tags zijn toegelaten om de post te formateren.

Over dit artikel